måndag 26 oktober 2009

Barmarks SM

I helgen var vi ett tappert gäng nere i örebro,garphyttan och körde drag sm i barmark. Banorna liknade mest en leråker och förarna liknade dom man brukar kunna se på tv i november som kört den s k november kåsan.
Lördagen gick väl riktigt sådär uselt man bara kunnat dröma om för mej o gibbon. hund rackarb sicksackade mellan pölarna o va hela tiden mer brevid cykeln än framför. vilket resulterade i en riktigt dålig tid på 14.40 över 5 km. bättre gick det däremot för sara,tina o micke.
Under natten började det regna ännu mera,vilket resulterade i ännu mer slippriga o leriga banor. måste väl säga att jag var måttligt road över att köra ännu ett varv med den inte helt entusiastiska gibbon. vi fick således starta sist i klassen på söndagen. Men hör o häpna,grabben tog i för kung o fosterland,vi körde in två placerinar och blev 8. känndes riktigt jäkla kul att han faktist tyckte att det var roligt.

Ännu bättre gick de för sara nilsson som blev 2a och tina gidlund som blev 3a i vår klass. MEN bäst av allla gick de för micke o joppe,bidde guld på joppes första tävling =) inte illa.

här nedan kommer lite små suddiga mobil bilder från söndagens målgång.







2 kommentarer:

  1. Hej Erica..vilket härligt hundliv ni verkar ha...kramar Anita..

    SvaraRadera
  2. *tjohoo* tycker du är superduktig!

    Grattis!

    SvaraRadera