fredag 18 september 2009

Meh

Nu har jag veckans enda lediga dag,o vad händer med det fin fina höstvädret? Jo.. det blir regn. va mysigt. Men det va väl detsamma,behövde ju ändå göra en storstädning hemma. inte lätt o hinna me nått när vi knappt hunnit me o käka middag.

Veckans event måste vart dom tokgravida mössen vi lyckades hitta på jobbet. ingen tumör det där inte linda! men frågan är ju om dom hinner födas idag när jag e borta o sen dessutom hinna bli orm mat innan jag kommer dit imorrn.. hoppas inte.

I söndags fick vi lov o bada greger,såg ut som mittbena på hela lilla gerbilen. jag hade smörjt in hans springhjul me olivolja. i all välmening såklart,skulle bara göra så det snurrade lite lättare. tydligen skulle man inte hälla dit så mkt. Olivolja luktade tydligen riktigt gott- så gott att gerbileländet va tvungen o rulla runt varje litet hårstrå i det. Inte gick de bort me vatten heller.. får kanske shamponera in honom.. Någon som känner sej manad ? kan inte garantera att otäcka bitsår inte tillkommer.

Ne,nu blir de mer husligheter

1 kommentar:

  1. Ja, men den var ju så otroligt tjock och bullig ända upp på ryggen att det såg ut som om den hade en massa tumörer ju!

    Du får boka in Greger hos Eva, hon kan ha gerbil-spa nån dag :)

    SvaraRadera