måndag 2 mars 2009

idoler..

Sitter och funderar lite över det här med idoler..eller vad man nu vill kalla de :) Här hemma har Indra mej som absoluta idolen,var jag än vänder mej så - tadaaaa där är indra igen,hon är som en vit skugga som följer i hälarna vart man än går. rätt smickrande faktiskt.
Aviv har väl ingen såndär idol dyrkan,hon bara är. aviv är bäst på o bara vara =) för att ibland få nått riktigt tok ryck ute. Men tror att aviv längtar efter sommar och värme till skillnad mot en meter snö o - 15 . inte lyckades vi hitta nån värmande overall i rätt storlek heller,får försöka sy en till nästa år. lär väl ta ett tag så kanske bäst o börja sy snart.

Personligen så har jag en idol också :) inte bara indra som har de. Min idol (eller vad man nu återigen väljer att kalla de) är mamma :D på en solklar 1a plats.


Igår var vi till söråker och tränade lite,körde indra ca 2 km med skidor. mkt höger vänster övningar och en del smaskiga småbitar av frolic. Hon är så duktig! Stretar på i sin lilla gröna sele och kämpar som få små sibbar väl gjort. Så all heder år sofia och kennel aslakkgården som fått fram en sån super brud!



1 kommentar:

  1. TACK själv för att du kunde ta dig an vår lilla superbrud =) Hos dig får hon verkligen chansen att visa vilken kanonhund hon är =)
    MVH Sofia & Aslakkgårdarna

    SvaraRadera